måndag 3 december 2012

Hej hallå bloggen!

Jag vet inte vad som hänt, men idag köpte jag en röd julgardin till vardagsrummet och en röd löpare till matbordet. Och jag som brukar dissa julen. Men i år verkar den komma hit. Men lussekatter har jag inte bakat. Nån måtta på myspysjuligheten får det väl ändå vara.

By the way så hade jag lönesamtal förra veckan. Gick utomordentligt bra med tanke på att min provanställning precis passerat och jag bara hunnit göra 6 månader i statens tjänst. Så just keep going liksom.

Äntligen har förkylningarna försvunnit ur huset. Förra veckan körde jag 3 pass och den här veckan blir det minst lika många innan det är dags för lite kuligheter i helgen.

Men just nu känns det som jag tog i lite, lite för mycket på kvällens pass. Dubblade vikten på stången under bröstlåten och det känns nu vill jag lova. Men ska man höja så ska man.

Allt eller inget - sån är ju jag.

2 kommentarer:

Tjock & Chic sa...

Bra att du är igång igen och härligt med höjningar. Mina träningskläder ligger och vilar i lådan. Men snart är jag på G igen. Jag lovar!

Anna sa...

Va grym du är som dubblar vikten. Speciellt under bröstlåten. Den och bicepslåten är i mitt tycke dom absolut jobbigaste!