måndag 4 juli 2011

Träningsvärk

Den där konserten igår gav mig träningsvärk i axlar, rygg och biceps. Vardagsmotion när den är som bäst liksom.

Bra då att vi har fler konserter inbokade tre söndagar framöver.

Tjing för att ha Milian på axlarna!5 kommentarer:

Fru Venus sa...

Men när jag inte varit på konsert och har skitont i armarna, vad är det då??

Sandra sa...

:-)

Maribella sa...

Ha ha, snacka om att förena nytta med nöje!
Mmmmm, jordgubbspajen ser fantastisk ut!
Kram Maribella

Smilla sa...

Ja det där var ett värre pass än på länge :) Jag hoppade helt över armar och bröst i dag på gymmet. Det blev lite för mkt igår känner jag.

Det är vardagsmotion som är bra, gratisvarianten. Jag cyklar till jobbet, jag ska ju liksom ändå dit. Det är bra gratismotion. Ett annat tips, om man åker bil, är att gå tillbaka ungefär hundra gånger och kontrollera att man verkligen betalt avgiften, att alla dörrar verkligen är stängda och att bilen verkligen är låst...eller står den kanske lite snett? Velande helt enkelt. Velande med motion som resultat :)

Tjock & Chic sa...

Svar till din kommentar hos mig: Jag vet inte vad som funkar då det känns som jag testat allt..... vägrar ge upp trots allt. Men tror att när det kommer till LCHF handlar det om portionsstorlekar och kanske undvika ännu fler livsmedel som att bara äta nötter, dricka vin (och annan alkohol) och äta choklad till fest dvs ngn gång i månaden. Under viktminskningfasen måste man nog vara 100% strikt för att lyckas. Minimera intaget kolisar helt enkelt. Låter så enkelt men i det dagliga livet inte lika lätt. Lycka till C!