fredag 17 december 2010

Kavring i ugnen och Skogaholmslimpa i magen

Vågen visar -3,8 sen 3/12.

Idag äter jag lite som uppvärmning inför morgondagens dinner.
Sen är det snart jul.
Och det enda jag riktigt längtar efter att få sätta tänderna i
är en skiva kavring med julskinka på.
Ibland är jag lätt att behaga.

8 kommentarer:

Madelene sa...

Oj, googlade på kavring då jag inte visste vad det var. Den dyraste brödlimpan jag sett!
Den måste vara jättegod..

och du förresten =D

Till alla bloggare!
Blogga något trevligt om Tidningskungen och få en prenumeration, värde ca 150-200 kr!
Välj mellan ELLE, Allt om Vetenskap, Allt om Whisky, Café eller Hemmets Journal.
Maila sedan ted@tidningskungen.se om vilken tidning du vill ha.
Vilken bra julklapp till oss :)

Chrissan sa...

Medelene: Lättaste brödet att baka också.:)
Fin julklapp! :)

Madelene sa...

Säkert? Kanske man kan få nappa receptet av dig? =D

Anonym sa...

Looks like you are an expert in this field, you really got some great points there, thanks.

- Robson

Fru Venus sa...

Vi käkar julskinka på åländskt hemvete, lite ljusare och segare än vanligt, och så gott med skinkan!

Snokis sa...

Vadå, har du gått ner 3,8 kilo på två veckor???

Snokis sa...

Eller missförstod jag nåt nu?

Anonym sa...

Jag tycker om exakt hur du får din nivå under hela