torsdag 15 april 2010

Vinn barnkläder!

bilden är lånad från Ping Pong barnkläder

Hos mig kan du nu tävla om en body från Ping Pong Barnkläder.
Bodyn finns i tre olika färger
vitt med sötnostryck
rött med gullungetryck
svart med älsklingstryck
och finns i storlekarna 50-80.
Bodyn är av 100 % ekologisk bomull.
Vinnaren får sen välja en av dessa tre bodysar, färg och storlek.

Det enda du behöver göra är att skriva ditt pinsammaste minne som mamma/pappa/mormor/farfar/moster/farbror/you name it i kommentarsfältet under detta inlägg samt länka till denna tävling i din blogg.
Vinnaren utses söndag den 25/4.

Självklart bjuder jag er på ett av de pinsammaste ögonblicken ur mitt liv som mamma:
Dottern var bjuden på kalas hos en före detta dagiskompis. De hade just byggt hus i en av stadsdelarna som för mig var osonderad terräng. Vi irrade runt med bilen ett tag tills vi fick syn på ett hus med ballonger utanför. Men det värsta vara att det såg ut som barnen var på väg ut ur huset och inte in. Så vi smög oss försiktigt fram till huset och upptäcker att, just det...vi kom när kalaset var slut. Jag hade tittat fel på kalasets start- och sluttid. Dottern blev erbjuden att stanna en stund att leka ändå, men tackade självklart nej. Så vi åkte hemåt igen, jag storgrinandes, i bilen för att ha missat tiden och dottern tuggandes på godis. Ja, för en godispåse fick hon i alla fall med sig.

Lycka till!

9 kommentarer:

Annica sa...

Jag har också fått mail från Ping Pong barnkläder om att lotta ut kläder. Jag som kände mig utvald;)

Fin body du valde!

Fröken Finemang sa...

Jag måste bara tänka lite om jag kan få fram nåttt pinsamt minne... i mitt fasterskap... :)

ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG sa...

Jag har tipsat om din tävling här

http://molnboanna.blogg.se/2010/april/body-1.html

Geshiia - mamma till två pojkar sa...

Jag vill vara med! Ett roligt och pinsamt minne: En dag stod jag, min syster och våra barn i kön till bankomaten för att ta ut pengar. Kön var låååång och helt plötsligt säger syrrans grabb på 5 år lite undrande: Mamma.. varför fiser du så mycket när du sitter vid datorn..? hahaha min syrra skämdes ögonen ur sig och sa lite fint men du det gör jag ju inte, var har du fått det ifrån..? Jag skämdes med men var otroligt glad över att det inte var min grabb som sa det till mig. ;)

Länkat: http://geshiia.blogg.se/tavlingar/2010/april/254-body.html

Mail: geshiia@live.se

FIA sa...

Här är min länk: http://www.mammafia.com/2010/04/annu-en-ping-pong-tavling.html Kramis!

Fladdormamman - gravid igen sa...

Har inte varit mamma så länge så jag har inte så många pinsamma minnen som just mamma, men hoppas att ett minne från förlossningen kan duga :-)

När vår dotters hjärtljud går ner beslutar sig läkaren för att det blir snitt. Mannen segnar ihop bredvid sängen och jag berättar för personalen att han är en "svimmare". Fram tills nu har ingen pratat med min man över huvud taget. Alla har bara pratat riktat mot mig.

När de säger "lägg dig ner på golvet" tror jag att det är riktat mot just mig. Mitt i alla värkar börjar jag, stor som en valross, att kravla mig ner från sängen... Jag hinner tänka många tankar innan de säger att de menar att det är mannen som ska lägga sig på golvet...

Har länkat här:
http://fladdortvl.blogspot.com/2010/04/25-april_20.html

KRAM Stina

Erica sa...

Åh gud man gör så mycket pinsammt men jag väljer som LÄRARE denna gång!

Det var förra torsdagen och vi hade arbetsplatsträff mellan 17.00-20.00 klockan började närma sig 19.30 och vi var alla ganska slut i huvudet efter 2,5h seriösa diskussioner. Jag förde protokoll och höll i mötet på en activeboard så att alla skulle se (activeboard är typ en jätteskärm som man kan styra med en penna). Nåja halv åtta var vi rätt färdiga och det var 10 minuter till återsamling så vi snabbkollade lite nyhetsklipp om vulkanutbrottet för att se vad som hänt (första dagen det var flygstopp). När det var klart så växlade jag till hm... Solsidan för att en kollega skulle se storheten med detta! Hann visa 2 minuter typ innan man hör någon hojta Chefen är här. Jag tror de skojar så jag bryr mig inte utan grejar med något på mitt skrivbord där datorn står. Tittar upp och vem står och tittar längst ner i klassrummet? Japp skolchefen som är chef för alla rektorer i området där jag jobbar.RIDÅ!

Tack och godnatt trodde jag skulle dö och fort gick det att klicka ner solsidan och lite lätt nervöst bara "spela dum" och låtsas prata om vulkanen ifall ungarna skulle kunna gå ut på rast eller inte dagen efter. Detta är en chef som annars är ganska strikt och håller på mötesordning mm... tack och lov kommenterade hon inget!

Här har jag bloggat:

http://flatcoated.bloggagratis.se/2010/04/22/2872353-tavla-hos-chrissan-om-body-fran-pingpong-avslutas-25-april/

Håller mina tummar!

// Erica

erica@stocksjo.se

Anonym sa...

Hej!
Jag har lagt upp en tävling i bloggen precis som jag tänkte att du nog skulle kunna vara inresserad av att delta i! http://hansmunmotminhud.blogg.se/2010/april/vill-du-vinna-ett-paslakanset-i-lantligstil.html
Kram Johanna-Sofia ♥

Annika sa...

Men oj... finns många pinsamma tillfällen!

Ett av de pinsammare enligt mig var nog på Willys när jag var o handlade med Linus, min äldsta pojk. Han var då 3,5 år gammal. Stod i kundvagnen och spelade Allan! :) När vi står i kassan och ska betala så rycker han nästan tag i en personal. Sen ropar han efter henne "duuuuuu. Duuuuuu" när hon inte reagerar så skriker han "DDDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU" tills hon vänder sig om. Då kommer det: "Jag ÄLSKAR Dejj".
Att då stå där som mamma till en 3,5åring som kläckt ur sig dessa - för mig - mkt betydelsefulla ord, till en vilt främmande människa, var rätt pinsamt faktiskt... Hon vart ju givetvis rörd, röd i ansiktet och tittade ner i golvet... För att en så pass ung kille säger nåt sånt!? :)

En annan pinsam sak var ju när Linus skulle förklara för min sambo att jag älskade honom. Och hur mycket (!) jag älskade honom. Det får han gärna göra - men första gången han gjorde det - så hade jag inte ens SJÄLV hunnit säga dom orden!
Ja... denna lille man (Linus) har orsakat en rad pinsamheter för sin stackars mamma. Men det gör nog bara att jag, om möjligt, älskar honom ännu mer :)

Kram Annika
familjenpettersson@hotmail.se

Länk finns här: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/april/pingpongbarnklader-254-chrissan.html