Men förlåt då.
Jag erkänner.
Jag köper numera riktigt smör.
Och fetaste creme fraichen.
Och fetaste grädden.
Och fet meze yoghurt.
Och vet ni vad?
Maten smakar mycket godare
än när jag bara använde light-produkter.
Minns när jag viktväktade och konsulenten där
påstod att "det smakar lika bra med matlagningsgrädde
i gratängen" typ.
Skit på dig att det gör.
Nej. Ingen mera light här.
Här kör vi riktiga feta grejer.
Det kan ni fethaja.
7 kommentarer:
I gratängen och herr Jansson SKA det vara riktig vispgrädde....tycker iaf jag.
kram lisen
Jag håller med, men inte att förglömma socker. Det ska vara riktigt socker inte konstgjorda sötningsmedel som t ex aspartam.
Hur kommer sig detta då? :)
FET ska det vara!!!!! GO CHRISSAN!!!
Visst blir det godare smak med riktig grädde. Tror ingen kan säga emot det.
Jag har aldrig köpt ett pkt smör men funderar på det till bakning. Så stor skillnad.
Om jag har förstått det rätt så är det väl inte bra med sk lightprodukter? Å andra sidan hur mår kärlen av för mycket feta produkter?
Jag håller fett med! Once you turn fat you never go back...
//Malin Å
Jepp, på riktigt men i lagom doser är min fasta övertygelse! :-)
Skicka en kommentar