tisdag 1 januari 2013

Nytt år - ny blogg

VÄLKOMMEN!

5 kommentarer:

Catha sa...

Tack!

Snygg var den, Lite mystiskt rockig så där.

Singelmamman sa...

Spännande.

Jenny sa...

Oh yeah! Vad fint här är inne!

على جمال sa...


افضل شركة تنظيف منازل بالرياض تقدم لكم افضل خدمة تنظيف تتميز بوجود عمالة على اعلى مستوى من الخبرة والعمل والامانة
تعتبر مكافحة النمل الابيض من أهم الأعمال التى يراعى اعطائها أهمية للتخلص من الحشرة النمل الابيض حيث تعتمد الشركة على مجموعه من المبيدات الآمنه والفعالة والموثوق فيها
شركة مكافحة النمل الابيض بالرياض
شركة مكافحة الفئران بالرياض
شركة مكافحة الصراصير بالرياض
شركة مكافحة حشرات بجازان
افضل شركة تنظيف بجازان



klockor kopior sa...

Ägare av eviga kalendrar får äntligen chansen fake panerai att se sina klockor i aktion idag när deras datum visar fram till den 29 februari. Så mycket fake hublot har hänt under den senaste månaden när spridningen av COVID-19 har grepp om världen och lagt människor på kanten av sina platser. Redan ser vi fake seiko stora evenemang och utställningar runt om i världen avbrytas eller skjutas upp. Den här månaden kom vi på fake patek philippe nära håll med ett antal intressanta klockor, inklusive en solid G-Shock i guld, Seikos nya sortiment av Seiko 5 sportklockor och Undones fake rolex Batman-klockor.
Från hela webben riktar vi vår uppmärksamhet till en fake Rolex oavslutad George Daniels-klocka. Denna episka klocka, om den var färdig, skulle ha innehållande en rolex replica 60-sekunders tourbillon, remontoir d’egalite och en koaxial utrymning. Vi undersöker också heliumens utrymningsventil. Även rolex kopia om det är nära kopplat till Rolex, tror vissa att det faktiskt var samutvecklat med replika klockor Doxa. Slutligen har vi en diskussion om Pateks Nautilus. Är klockan all hype eller är den så bra som den rolex kopior är utformad för att vara?